LIVE-discussie: Vier wijzigingen bij Feyenoord, Vermeer neemt plek van Bijlow over

LIVE-discussie: Vier wijzigingen bij Feyenoord, Vermeer neemt plek van Bijlow over

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 19:32do 16-08-2018 om 19:32

Feyenoord mag donderdagavond in de eigen Kuip proberen om de grootste Europese comeback in de clubgeschiedenis te realiseren. De Rotterdammers trappen om 20.30 uur af tegen het Slowaakse AS Trencin en mogen proberen om een 4-0 achterstand weg te poetsen.

Kenneth Vermeer is de meest opvallende naam in de opstelling van de Rotterdammers. De 32-jarige doelman neemt de plek onder de lat over van Justin Bijlow. Bart Nieuwkoop, Tyrell Malacia en Sam Larsson zijn eveneens nieuw in de opstelling. Zij vervangen de geblesseerde Jerry St. Juste, de gepasseerde Calvin Verdonk en de disciplinair gestrafte Jean-Paul Boëtius.

Bij de tegenstander uit Slowakije staan de bij Feyenoord opgeleide Joey Sleegers en voormalig ADO Den Haag-middenvelder Aschraf El Mahdioui in de basis. Desley Ubbink is de derde geboren Nederlander in de wedstrijdselectie, maar begint op de bank. Philippe van Arnhem, bankzitter tijdens de heenwedstrijd, is buiten de wedstrijdselectie gevallen.

De opstellingen:
Feyenoord: Vermeer; Nieuwkoop, Botteghin, Van der Heijden, Malacia; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie, Larsson.

AS Trencin: Semrinec; Yem, Sulek, Lawrence, Skovajsa; Catakovic, El Mahdioui, Zubairu, Sleegers; Mance, Azango.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws