'Toekomstig doelman Oranje' blij met compliment Verbeek: 'Mooi als hij dat zegt'

'Toekomstig doelman Oranje' blij met compliment Verbeek: 'Mooi als hij dat zegt'

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 07:28za 18-08-2018 om 07:28

Kjell Scherpen staat na zijn indrukwekkende entree in de Eredivisie volop in de spotlights. De achttienjarige doelman van FC Emmen wordt onder meer platgebeld door zaakwaarnemers.

Scherpen kon in het begin van de week de 'lol' er nog wel van inzien, maar inmiddels is dat veranderd. "Bij de tiende vond ik het wel genoeg. Maar ik ben netjes gebleven, heb ze allemaal keurig een bericht gestuurd dat ik een prima zaakwaarnemer heb (Edwin Olde Riekerink, red.)", vertelt de boomlange keeper aan RTV Drenthe.

Journalisten en analisten waren lovend over het optreden van Scherpen. "De complimenten van Gertjan Verbeek waren het meest bijzonder." De oud-coach van onder meer Feyenoord, sc Heerenveen en Heracles Almelo zei bij FOX Sports dat hij in Scherpen de toekomstige doelman van Oranje ziet. "Om die woorden moest ik wel glimlachen. Mooi als zo iemand dat zegt. Het geeft me nog meer motivatie om het waar te laten maken."

De Drent heeft naast Oranje nog een andere droom. "Ik ben al heel lang fan van Feyenoord. Nu ik mijn eerste doel, keepen in de hoofmacht van FC Emmen, heb bereikt ga ik vol voor de tweede mijlpaal: vaste doelman van Feyenoord worden. Of ik de kwaliteiten heb? Ja, dat denk ik wel. Nu is het aan mij om het waar te maken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws