Feyenoord kan wat leren van harde werker Tadic: 'Zie ik niet bij Feyenoord'

Feyenoord kan wat leren van harde werker Tadic: 'Zie ik niet bij Feyenoord'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 08:42ma 20-08-2018 om 08:42

Dusan Tadic blijkt een zeer harde werker, vertelde Youri Mulder zondagavond bij Rondo van Ziggo Sport. De Ajacied stond in zijn FC Twente-tijd urenlang op het trainingsveld.

"Een geweldige speler. Het is mooi voor de Eredivisie dat hij de Premier League opgeeft om hier te komen voetballen", analyseert Mulder. "Hij vindt Ajax een mooie club en vindt het een eer om hier te spelen. Ik heb hem bij FC Twente meegemaakt. Hij was als eerste op de club. Ik denk dat hij zes, zeven uur per dag traint."

Mario Been kijkt met een tikkeltje jaloezie naar Ajax, want hij ziet dat 'zijn' Feyenoord behoorlijk kwakkelt. "Bij Ajax zie ik spelers lopen en dan zie ik dat ze bij Feyenoord gewoon een stukje creativiteit missen. Die voetballen allemaal wat makkelijker."

Mulder ziet ook dat Tadic bereid is iets extra's te doen. "Tadic heeft er iets extra's voor over. Ik zie niemand bij Feyenoord lopen met zo'n kastje als Tadic. Je hoort vaak dat hij spelers meetrekt het krachthonk in, extra trainen, er meer voor doen. De Nederlandse voetballer kan daar misschien wel iets van leren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws