'Feyenoord is geen team. Die Toornstra, net alsof hij op een begrafenis liep'

'Feyenoord is geen team. Die Toornstra, net alsof hij op een begrafenis liep'

20-08-2018 21:39
71

RTV Rijnmond-analist Rob Jacobs is zich rot geschrokken van Feyenoord, dat zondagmiddag met 3-0 won van stadgenoot Excelsior. De oud-trainer van de Rotterdammers vindt dat de regerend bekerwinnaar geen team is.

Op de vraag of Feyenoord 'tekenen van herstel' vertoont, antwoordt Jacobs gedecideerd in FC Rijnmond. "Nee. Ik heb een heel mat Feyenoord gezien met heel veel balverlies", stelt de 74-jarige Rotterdammer, die hard oordeelt over de huidige selectie. "Feyenoord is geen team. Het is verschrikkelijk hoe die Berghuis rondloopt, daar zit totaal geen progressie in. Haal hem eraf en zet daar een jonge gast neer! Ik heb naar Toornstra gekeken toen ze een ererondje liepen. Net alsof hij op een begrafenis liep, het is verschrikkelijk!"

Linksbuiten Sam Larsson worstelt de laatste weken met zijn vorm, is ook de analisten van FC Rijnmond opgevallen. "Het is eigenlijk een zielig hoopje mens. Hij lacht zelden en hij heeft een negatieve uitstraling", laat chef sport Ruud van Os weten. Tafelgenoot Sinclair Bisschop oppert dat Larsson een kans moet krijgen op het middenveld. "Ik denk dat hij als linksbuiten wel een beetje klaar is. Misschien is hij wel wat voor de tien-positie. Je ziet wel dat hij heel makkelijk een mannetje passeert", aldus de sportverslaggever.

No Poll