Groningen weigert bod op Doan: 'Bij dat soort bedragen ga ik hyperventileren'

Groningen weigert bod op Doan: 'Bij dat soort bedragen ga ik hyperventileren'

Gepubliceerd: woensdag 22 augustus 2018 om 15:20wo 22-08-2018 om 15:20

Het Russische CSKA Moskou heeft onlangs biedingen gedaan op Ritsu Doan. FC Groningen heeft echter besloten om hem niet te laten gaan.

De Japanner, die afgelopen zomer definitief door FC Groningen werd overgenomen van het Japanse Gamba Osaka, mocht van Groningen niet weg. "We hadden een enorm rendement op Doan kunnen verdienen, maar we laten hem niet gaan", aldus algemeen directeur Hans Nijland tegen RTV Noord.

Volgens Nijland is Doan 'één van de grotere talenten van Nederland' en hij ziet het als een compliment dat een grote club interesse heeft getoond. "De belangstelling van CSKA heeft geleid tot een concrete bieding", bevestigt hij. Hoeveel CSKA heeft geboden wil Nijland niet zeggen, maar hij stelt dat het bod niet in de buurt kwam van tien miljoen euro. "Bij dat soort bedragen begin ik lichtelijk te hyperventileren, maar ik kan oprecht zeggen dat het niet zo'n groot bedrag was."

De transfermarkt is nog niet gesloten en dus zou het alsnog tot een overgang kunnen komen. "Het zou wel heel bijzonder zijn als je een speler die je net definitief hebt vastgelegd, dezelfde transferperiode nog weg gaat. Ik schat ook in dat het nu definitief van de baan is", aldus Nijland. Doan zou hebben aangegeven zich volledig op FC Groningen en het nationale elftal te willen richten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws