Heracles-directeur spreekt over Vermeij en Bruns: 'Daarna niets meer gehoord'

Heracles-directeur spreekt over Vermeij en Bruns: 'Daarna niets meer gehoord'

24-08-2018 07:59
24

ADO Den Haag en Heracles Almelo zijn er nog niet uit over de transfer van Vincent Vermeij. Sterker nog, ADO heeft al een tijdje niets meer laten horen. Technisch manager Mark-Jan Fledderus laat zich ook uit over Thomas Bruns.

ADO ziet in Vermeij de opvolger van de naar AZ vertrokken Bjorn Johnsen, maar een akkoord ligt er nog niet. De tijd begint te dringen. "Nee, vorige week was er contact met ADO, daarna hebben we niets meer gehoord", vertelt Fledderus aan TC/Tubantia. 

"De club heeft een bod neergelegd dat we te laag vinden voor Vincent. We willen ook niet van hem af, maar voor de juiste prijs zou het mogelijk zijn. Dat geldt trouwens voor bijna alle spelers. Vincent speelt op dit moment niet, dus ik begrijp heel goed dat het voor hem een optie is."

Fledderus krijgt de vraag of Bruns een optie is voor Heracles. Bij Vitesse zit hij op de bank. "Dat zou kunnen, maar Thomas is een lastig verhaal, omdat hij een dure speler is en nog een contract heeft tot 2021. Je weegt dan af: hebben we nog een middenvelder nodig? Een speler van het kaliber Bruns zet je niet op de bank en Mo Osman en Lerin Duarte doen het uitstekend. Daar komt het kostenaspect bij."