PSV'er snakt naar duidelijkheid over toekomst: 'Het is nu een beetje onrustig'

PSV'er snakt naar duidelijkheid over toekomst: 'Het is nu een beetje onrustig'

24-08-2018 23:44
31

Voor PSV'er Armando Obispo komt er binnen een week duidelijkheid waar hij het seizoen afmaakt. Veel clubs hebben belangstelling om de verdediger te huren.

"Er is nog niks besloten, maar voor mij zou het wel fijn zijn als ik volgende week duidelijkheid heb. Het is een beetje onrustig nu, inderdaad", vertelde hij na afloop van de wedstrijd TOP Oss - Jong PSV aan Eindhovens Dagblad. Jong PSV verloor die wedstrijd overigens met 4-1.

Volgens Eindhovens Dagblad hengelen onder meer Fortuna Sittard en PEC Zwolle naar de diensten van de aanvoerder van Jong PSV. Obispo stelt dat er nog geen beslissing is genomen. "Ik moet ervoor zorgen dat ik mezelf dit seizoen zo goed mogelijk ontwikkel, waar ook. Of het nu bij een andere club in de eredivisie is, bij PSV 1 of bij Jong PSV doet er niet toe. Ik moet beter worden, minuten maken."

Hij verklaart goed contact te hebben met PSV-trainer Mark van Bommel over zijn toekomst. "Het is mijn carrière en we moeten samen kijken wat het beste is voor mij en de club. Nu is de situatie even lastig, omdat er nog andere spelers kunnen vertrekken. Komende week is duidelijk waar ik dit seizoen speel."