AZ'er is vader geworden: 'Slaap wat minder dan daarvoor'

AZ'er is vader geworden: 'Slaap wat minder dan daarvoor'

25-08-2018 12:09
23

De bekerfinale is Fredrik Midtsjo van AZ het meeste bijgebleven in zijn periode in Alkmaar tot nu toe. De Noorse middenvelder baalt dat Feyenoord in de eindstrijd te sterk was, maar genoot wel van de ervaring.

"Een week na het verlies zat dat nog steeds in mijn hoofd. We waren toen niet in normale doen", vertelt Midtsjo op de clubsite van AZ. "We hadden een goede kans om de beker te winnen, maar deden dat niet. Als je terugkijkt op het hele seizoen, denk ik dat het een goed jaar was. We eindigden als derde en haalden de finale. Ook kregen we veel complimenten voor ons veldspel."

Midtsjo is onlangs vader geworden van een dochter, waardoor het aantal uren dat hij 's nachts slaapt is afgenomen. "Natuurlijk slaap ik wat minder dan daarvoor, haha! Maar dat lijkt me niet meer dan normaal. Onze dochter doet het goed. Ze slaapt veel en is verder best rustig."

"Soms huilt ze een minuut of tien tot een kwartier, maar dan stopt ze plots en begint ze te lachen. Het vaderschap heeft mijn leven uiteraard veranderd, maar het is een heel leuke tijd nu. Alles staat in het teken van de baby."