'Filerijder' Narsingh verspeelt basisplek: 'Terecht, iedereen moet op tijd zijn'

26-08-2018 10:27
26

Furdjel Narsingh speelde zaterdagavond 33 minuten mee tijdens De Graafschap-FC Groningen. Zijn bijdrage had echter nog veel groter kunnen zijn: de dertigjarige buitenspeler zou in de basis beginnen, maar kwam te laat voor de teambespreking.

De oudere broer van Swansea City-aanvaller Luciano Narsingh moest nog uit Leeuwarden komen en belandde in de file. "Dom", reageert de aanvaller in gesprek met De Gelderlander. Toen Narsingh eenmaal in Doetinchem gearriveerd was, kreeg hij van trainer Henk de Jong te horen dat hij op de bank mocht beginnen. "Terecht, want iedereen moet gewoon op tijd zijn. Het was de eerste keer in mijn carrière dat ik te laat kwam voor een wedstrijd, maar dat gaat me niet nog eens gebeuren. Het was een wijze les."

Na rust kwam Narsingh alsnog binnen de lijnen, nadat hij Mohamed Hamdaoui verving. Een hele gelukkige invalbeurt werd het echter niet. "Het ging heel moeizaam", vertelt Narsingh over de 0-1 nederlaag tegen FC Groningen. "Nadat ik mijn eerste twee ballen ook verkeerd raakte, heb ik met mijn snelheid wel voor meer dreiging kunnen zorgen. Helaas leverde het ons niet de gelijkmaker op."