Willem ll zet arm Heracles Almelo voor schut in Tilburg: Sol met tweede hattrick

Willem ll zet arm Heracles Almelo voor schut in Tilburg: Sol met tweede hattrick

Gepubliceerd: zondag 26 augustus 2018 om 14:07zo 26-08-2018 om 14:07

Willem ll heeft Heracles Almelo in eigen huis alle hoeken van het veld laten zien. De ploeg van Adrie Koster trakteerde het Tilburgse publiek op een 5-0 overwinning op de Heraclieden. De grote held aan Willem ll-zijde was Fran Sol.

Heracles verloor de wedstrijd in een paar minuten tijd. Nadat Willem ll sterk begon en via Aras Özbiliz en Pol Llonch een aantal kansen kreeg om op voorsprong te komen, haalde Donis Avdijaj de trekker over. De Duitse aanvaller krulde prachtig raak van buiten de zestien. Niet veel later werd het zelfs 2-0 door Avdijaj, die kon profiteren van een keepersfout van Janis Blaswich.

Vanaf dat moment was Heracles het helemaal kwijt. De ploeg van Frank Wormuth kwam er niet meer aan te pas en leek rijp voor de slacht. Na de 3-0, de derde goal in acht minuten tijd, was het gedaan voor Heracles. Deze keer was het Sol die binnenkopte en zijn eerste goal in 650 minuten voor Willem ll maakte.

De tweede helft leek verdacht veel op een trainingspartijte. Willem ll balde rustig verder, terwijl Heracles alleen maar bezig was met het beperken van de schade. Dat lukte duidelijk niet. Vijf minuten na de rust werd de VAR geraadpleegd na een overtreding op Diego Palacios. De scheidsrechter legde de bal op de stip, waardoor Sol er met zijn tweede van de middag 4-0 van maakte: de definitieve knock-out van Heracles.

Sol bepaalde de eindstand twintig minuten voor tijd op 5-0. Hij kon recht op Blaswich aflopen en scoren. Daardoor heeft hij nu twee hattricks voor Willem ll achter zijn naam staan. Heracles had geen inspiratie meer om nog iets te doen. De wedstrijd werd in een rustig tempo uitgespeeld. Willem ll staat op zes punten. Heracles blijft op vier staan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws