'Lichte interesse' voor middenvelder van NAC: Een beetje raar om te lezen

'Lichte interesse' voor middenvelder van NAC: "Een beetje raar om te lezen"

27-08-2018 11:18
21

Arno Verschueren is niet bezig met een vertrek uit Breda. De middenvelder van NAC werd deze week verrast door een bericht in Voetbal International. Daarin zei technisch directeur Hans Smulders dat er sprake is van 'lichte interesse' voor hem. 

"Eerlijk gezegd was ik er niet van op de hoogte. Ik heb het ook maar in de media gelezen", laat Verschueren weten aan BN DeStem"Ik heb geen enkel gesprek gehad met een andere club. Ik weet er zelf niks van. Het was een beetje raar om te lezen. Ach, ik heb mij er ook niet druk over gemaakt. Ik blijf namelijk gewoon bij NAC."

Bij NAC staat er deze week nog het nodige te gebeuren op transfervlak. De Parel van het Zuiden is onder meer op zoek naar een nieuwe doelman. Volgens BN DeStem staan onder meer Robbie Haemhouts, Olivier Rommens, Grad Damen en Vinnie Vermeer op de nominatie om verkocht of verhuurd te worden.

Goalie Mark Birighitti is definitief gewogen en te licht bevonden. Voor hem 'wordt een oplossing gezocht'. De transfermarkt sluit vrijdagavond 31 augustus om 00.00 uur.