'Twee opties voor volledig afgeserveerde Castaignos: Eredivisie óf Bundesliga'

'Twee opties voor volledig afgeserveerde Castaignos: Eredivisie óf Bundesliga'

27-08-2018 12:43
55

Excelsior en 1.FC Nürnberg zijn in de markt voor Luc Castaignos. Dat meldt de Portugese sportkrant Record. Bij zijn huidige werkgever Sporting Portugal is de rol van de 25-jarige aanvaller volledig uitgespeeld. 

Zelfs nu Sporting een spitsenprobleem heeft - onder meer Bas Dost is weken uit de roulatie - komt Castaignos niet in aanmerking voor speelminuten. Het contract van de aanvaller loopt nog één jaar door en speler en club zoeken momenteel wanhopig naar een oplossing.

Mogelijk maakt Castaignos, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Vitesse, deze week de overstap naar de Eredivisie óf de Bundesliga. Excelsior en 1.FC Nürnberg hebben contact met Sporting Portugal over de spits, weet Record. 

Schiedammer Castaignos speelde tussen 2007 en 2011 voor Feyenoord. In het seizoen 2015/16 kwam hij uit voor Eintracht Frankfurt. Van Excelsior is bekend dat het in de slotweek van de transfermarkt nog op zoek is naar een extra spits. De Rotterdammers raakten deze zomer Mike van Duinen kwijt aan PEC Zwolle.