Ajax-huurling krijgt kritiek: 'Waarom zo wild? Hij valt me nog niet mee'

Ajax-huurling krijgt kritiek: 'Waarom zo wild? Hij valt me nog niet mee'

27-08-2018 16:47
67

Het eerste optreden van Mateo Cassierra in het shirt van FC Groningen was geen doorslaand succes. Dat zegt analist Marnix Kolder in gesprek met het Dagblad van het Noorden. De oud-spits is (nog) niet onder de indruk van de Colombiaanse Ajax-huurling. 

Afgelopen zaterdag kwam Cassierra tegen De Graafschap (0-1 winst) voor de eerste keer in actie in de Eredivisie namens Groningen. Hij kreeg na een uur een enorme kans. Cassierra miste echter. "Waarom zo wild?", vraagt Kolder zich af. 

"Hij doet alles goed, maar bij het afmaken moet hij wel de kalmte bewaren, het vooral niet te moeilijk willen doen, maar de bal gewoon rustig met de binnenkant van zijn rechtervoet in de hoek schuiven. Hij valt me nog niet mee."

Het optreden van jongeling Michael Breij op De Vijverberg kon Kolder wél bekoren "Hij maakt tempo, gaat diep, is iemand die de boel aanzwengelt. Dat is precies wat dit elftal nodig heeft. Hij stimuleert de hele ploeg. Ik zie dat graag, zo’n speler. Hij beloont Danny Buijs ruimschoots voor het feit dat hij de basisplek mocht innemen van Jesper Drost."