Nederlander plots ploeggenoot van legendarische Bolt: 'Heb betere spelers gezien'

Nederlander plots ploeggenoot van legendarische Bolt: 'Heb betere spelers gezien'

Gepubliceerd: dinsdag 28 augustus 2018 om 12:25di 28-08-2018 om 12:25

Tom Hiariej, oud-speler van onder meer FC Groningen, is bij zijn club Central Coast Mariners sinds kort teamgenoot van Usain Bolt. Hiariej heeft zijn bedenkingen over de voetbalkwaliteiten van de legendarische atleet, vertelt hij in gesprek met RTV Noord. 

Aanvankelijk dacht men dat het contracteren van Bolt een PR-stunt was van het Australische Central Coast Mariners. Het is echter wel degelijk de bedoeling dat de Jamaicaan wedstrijden gaat spelen voor de ploeg.

"Ik heb wel eens betere voetballers gezien", zegt Hiariej lachend tegen RTV Noord"Al zie ik wel potentie. Hij wil het heel graag, dat merk je. Maar voor de basis heeft hij nog wel een tijdje nodig. En daar is hij ook druk op aan het oefenen."

De komst van Bolt levert Central Coast Mariners gigantisch veel publiciteit op. "Bij de eerste training waren er ik weet niet hoeveel camera's, van over de hele wereld. Dat was wel even wennen. Dat je bij zo'n legende in de kleedkamer zit, die ook gewoon zijn voetbalschoenen aantrekt... Maar na een weekje went dat ook wel weer."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws