PSV hoopt linksback (27) naar Eindhoven te halen; backup voor Angelino

PSV hoopt linksback (27) naar Eindhoven te halen; backup voor Angelino

28-08-2018 19:58
52

PSV hoopt Aziz Behich voor het sluiten van de transfermarkt aan de selectie toe te voegen. Er is nog geen akkoord, maar de club is wel in gesprek met Behich en zijn club Bursaspor.

'We zijn met Bursaspor en Behich in gesprek over een transfer van deze linksback, maar van een akkoord is nog geen sprake. Dat volgt wellicht een van de komende dagen', zo laat PSV weten. In Turkije wordt er al een voorschot genomen op een transfer van Behich naar Eindhoven. De Turkse tak van BeIN Sports meldt namelijk dat de Australische international voor drie jaar gaat tekenen in Eindhoven. Zover lijkt het dus nog niet te zijn.

Vorige week meldde BeIN Sports dat PSV met Bursaspor een akkoord had bereikt over de transfer van Behich ter waarde van vier miljoen euro, maar dat werd toen stellig ontkend door de club. De Eindhovenaren hopen nu alsnog toe te slaan.

Behich (27) is een linksback die bij PSV als backup voor Angelino moet dienen. Zelf ziet hij de stap naar Eindhoven wil zitten. Behich is een bekende van Mark van Bommel. De twee werkten onlangs samen bij het Australische nationale elftal. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie