'Van Bommel voert wijziging op middenveld door op cruciale Europese avond'

'Van Bommel voert wijziging op middenveld door op cruciale Europese avond'

29-08-2018 08:33
99

Ten opzichte van de gewonnen competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle (2-1) gaat PSV-trainer Mark van Bommel één wijziging doorvoeren in zijn basiself tijdens het cruciale Champions League-duel met BATE Borisov. Volgens het Algemeen Dagblad keert Pablo Rosario terug op het middenveld. 

Rosario neemt de plek over van Dante Rigo, die zaterdagavond debuteerde in de basis. Verder blijft de opstelling van Van Bommel intact. Denzel Dumfries, Daniel Schwaab, Nick Viergever en Angelino vormen de achterhoede, terwijl Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro het middenveld completeren. Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Luuk de Jong zijn het aanvalstrio. 

De wedstrijd tussen PSV en BATE Borisov begint woensdagavond om 21.00 uur. Plaatst de landskampioen zich voor de groepsfase van de Champions League, dan is het voor de eerste keer sinds 2010/11 dat er twee Nederlandse clubs vertegenwoordigd zijn in het miljardenbal. Dinsdagavond kwalificeerde Ajax zich al. Het heenduel met BATE Borisov in Wit-Rusland werd door PSV met 3-2 gewonnen. 

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet, Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino, Rosario, Pereiro, Hendrix, Bergwijn, De Jong en Lozano.