'Gerbrands spreekt PSV-deal tegen; club zoekt hard naar middenvelder'

'Gerbrands spreekt PSV-deal tegen; club zoekt hard naar middenvelder'

29-08-2018 18:44
31

Hij is op social media al uitgezwaaid door een van zijn ploeggenoten, maar Toon Gerbrands (foto) spreekt tegen dat Aziz Behich al op weg naar Eindhoven is. De PSV-directeur laat aan De Telegraaf weten dat er nog steeds onderhandeld wordt met Bursaspor.

Velen gingen er vanuit dat een deal in kannen en kruiken is omdat een ploeggenoot van Behich op Twitter al afscheid van hem nam. Gerbrands laat echter weten dat er nog geen akkoord op tafel ligt. Behich (27) is een bekende van hoofdtrainer Mark van Bommel die in Eindhoven als backup voor Angelino moet dienen. Behich en Van Bommel werkten samen bij het Australische nationale elftal.

Middenvelder
PSV hoopt voor het sluiten van de transfermarkt nog een middenvelder aan de selectie toe te voegen vanwege de zware blessure van Ryan Thomas. De Telegraaf laat geen namen vallen. De krant stelt wel dat de 'zoektocht' een stuk eenvoudiger wordt als PSV zich woensdagavond weet te plaatsen voor de Champions League. PSV moet een 2-3 voorsprong verdedigen tegen BATE Borisov.