Ten Hag wil nog een speler naar Ajax halen: 'Hebben twee goede nodig'

Ten Hag wil nog een speler naar Ajax halen: 'Hebben twee goede nodig'

30-08-2018 06:37
232

Ajax hoopt zich voor het sluiten van de transfermarkt nog te versterken met een extra spits. Erik ten Hag laat dat weten aan De Telegraaf. De Ajax-trainer kan in de punt van de aanval alleen beschikken over Klaas-Jan Huntelaar, omdat Kasper Dolberg nog herstellende is van zijn blessure.

Omdat Ajax Champions League gaat spelen, wil Ten Hag er sowieso nog een extra aanvaller bij hebben. "In de Champions League heb je twee goede centrumspitsen nodig", vertelt hij aan de ochtendkrant.

Wedden

Meer odds

Ten Hag 'sluit niet uit' dat er nog wat gaat gebeuren en baalt dat hij nog steeds niet over Dolberg kan beschikken. Hij hoopt dat de Deense spits snel weer aansluit. "Maar op het moment dat ik bij Ajax tekende kreeg ik de mededeling dat hij geblesseerd was geraakt en sindsdien heb ik nauwelijks over hem kunnen beschikken. En ja, in de Champions League heb je wel twee goede centrumspitsen nodig."

Ten Hag is blij met wat hij nu heeft bij Ajax. "Marc Overmars heeft met de rest van de directie zijn nek uitgestoken. Marc, het Technisch Hart en ik hebben zo de selectie kunnen samenstellen. De technische staf heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Met elkaar hebben we een goede analyse gemaakt waar we spelers nodig hadden en welke spelers daarvoor in aanmerking kwamen. Daarna zijn er krachtsinspanningen geleverd om dingen voor elkaar te krijgen."