Malen baalt ondanks Champions League-plaatsing: 'Ik denk niet dat ik lekker slaap'

Malen baalt ondanks Champions League-plaatsing: 'Ik denk niet dat ik lekker slaap'

30-08-2018 09:11
36

Ondanks dat PSV zich zonder problemen heeft geplaatst voor de Champions League zit er iets niet lekker bij Donyell Malen. De negentienjarige PSV'er mocht invallen en miste vlak voor tijd een grote kans. Dat het toen al 3-0 stond, maakt hem niets uit.

"Ik denk niet dat ik lekker ga slapen, want ik denk dat die een paar keer door m'n hoofd gaat spoken", zegt Malen tegen Voetbal Inside. "Niet in negatieve zin, hoor. Tuurlijk wil je hem maken, maar er komen heus wel meer kansen."

Malen is blij met het tweeluik tegen BATE Borisov. PSV maakte het woensdag in Eindhoven af. "We speelden gewoon goed. In het begin waren zij fris en probeerden ze aan te vallen. Toen wij scoorden was het een mentale tik voor ze. Het was een lekkere avond voor ons."

Malen hoopt op een gunstige loting voor PSV. "Je wilt zo ver mogelijk komen. Misschien moet je dan niet tegen zulke grote ploegen loten, maar je krijgt er sowieso eentje. Maar ik denk ook dat je je wilt meten met de beste spelers. Die zitten in de grootste ploegen."