Niet alle PSV'ers dolenthousiast na plaatsing: 'Iedereen kent mijn situatie'

Niet alle PSV'ers dolenthousiast na plaatsing: 'Iedereen kent mijn situatie'

30-08-2018 10:41
46

Iedereen in Eindhoven was woensdagavond euforisch nadat PSV de groepsfase van de Champions League had bereikt. Toch was er een speler die niet heel hard stond te juichen.

Bart Ramselaar komt naar zijn zin te weinig aan spelen toe. Tegen BATE Borisov mocht hij dan wel invallen, maar de middenvelder hoopt het seizoen af te kunnen maken bij een andere club. "Ik ben natuurlijk heel blij dat we de Champions League hebben gehaald. Dat is in alle opzichten eigenlijk wel goed. Maar iedereen kent mijn situatie", stelt hij voor de camera van FOX Sports.

Volgens Ramselaar is de trainerswissel Cocu - Van Bommel niet in zijn voordeel geweest. "We spelen in een ander systeem en dat is de grote verandering", zegt hij. De middenvelder neemt zichzelf dan ook niets kwalijk. "Ik werk elke dag even hard."

Duidelijk is dat Ramselaar weg wil. "Ik heb zelf wel aangegeven dat ik meer wil spelen. Natuurlijk ben ik blij dat ik hier kan spelen, maar als ik hier niet aan mijn minuten kom moet dat ergens anders. (...) Ik wil meer voetballen, want dat is mijn hobby."