Van Bronckhorst: 'De keuze is aan de bondscoach. Ik heb met Koeman gesproken'

Van Bronckhorst: 'De keuze is aan de bondscoach. Ik heb met Koeman gesproken'

31-08-2018 14:24
48

Giovanni van Bronckhorst verwacht op transfergebied niets meer bij Feyenoord. Dat betekent dat Tonny Vilhena naar alle waarschijnlijkheid binnenboord blijft. Eintracht Frankfurt was voor hem in de markt.

"Ik ga er vanuit dat er bij ons niks meer gebeurt", laat Van Bronckhorst weten op de persconferentie. "Maar hij kan de knop wel omzetten. Dat zal hij doen", zegt de Feyenoord-trainer over Vilhena. Ook Nicolai Jörgensen blijft bij Feyenoord. "Hij traint voluit mee en maakt grote stappen. Kans is heel groot dat hij binnenkort wedstrijden kan spelen."

Wedden

Meer odds

Berghuis
Bondscoach Ronald Koeman koos ervoor om Steven Berghuis niet in zijn Oranje-selectie op te nemen. De Feyenoorder verkeert de laatste weken niet in beste vorm. Van Bronckhorst: "De keus is aan de bondscoach om Steven niet te selecteren. Ik heb er met Ronald over gesproken. Ook met Steven. Hij moet zijn niveau elke week halen. En ik verwacht dat hij zijn oude niveau gaat halen en nog belangrijker voor ons gaat worden."

Van Bronckhorst spreekt regelmatig met technisch directeur Martin van Geel over onder meer transferszaken. "Ik heb geregeld contact met Martin van Geel. Mijn taak is om succes te hebben met de groep die ik heb. De laatste jaren gaat dat goed."