FC Utrecht komt met bevestiging: PSG-spits tekent contract in Domstad

FC Utrecht komt met bevestiging: PSG-spits tekent contract in Domstad

31-08-2018 22:28
35

Het is officieel: Jean-Christophe Bahebeck maakt de overstap naar FC Utrecht. De Franse spits (25) komt over van Paris Saint-Germain en heeft vrijdagavond zijn handtekening gezet onder een meerjarig contract.

FC Utrecht heeft Bahebeck voor twee seizoenen vastgelegd, met een optie op twee extra jaren. De Franse spits speelde vorig seizoen al op huurbasis in de Domstad, maar liep na zes competitiewedstrijden een zware achillespeesblessure op. Bahebeck keerde terug naar PSG en is nu, op de laatste dag van de transferperiode, definitief overgenomen door Utrecht.

"Het is geweldig dat we de selectie van deze kwaliteitsimpuls kunnen voorzien", reageert directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubsite. "Aan de transfer van Jean-Christophe gaat een heel lang, intensief traject vooraf. Dat het ons vlak voor het sluiten van de transfermarkt alsnog is gelukt hem vast te leggen, stemt zéér tevreden."

"Jean-Christophe heeft vorig seizoen in een korte tijd veel indruk gemaakt. Hij beschikt over veel snelheid en is doelgericht. Vorig seizoen raakte hij al snel geblesseerd, maar nu is hij weer helemaal fit en vastberaden om een goed seizoen te draaien. We gaan er alles aan doen Jean-Christophe zo snel mogelijk wedstrijdfit te krijgen", besluit Bahebeck.