ADO haalt 'opgeluchte' Kishna definitief terug: Iedereen die het maar horen wil

ADO haalt 'opgeluchte' Kishna definitief terug: "Iedereen die het maar horen wil"

Gepubliceerd: vrijdag 31 augustus 2018 om 23:27vr 31-08-2018 om 23:27

Het is officieel: Richardo Kishna keert terug naar ADO Den Haag. De 23-jarige aanvaller wordt voor het tweede seizoen op rij gehuurd van SS Lazio.

ADO heeft zijn komst vrijdagavond, vijftig minuten voor het einde van de transferperiode, bevestigd. "Uiteraard wilde wij Ricardo dolgraag inlijven. Een fitte Kishna is voor ons van grote waarde. En aan die fitheid gaan we nu weer met z'n allen keihard werken", reageert manager voetbalzaken Jeffrey van As op de ADO-website.

De rentree van Kishna laat nog wel even op zich wachten. "We hebben altijd gezegd: hij heeft de blessure bij ons opgelopen, dus wordt hij bij ons weer helemaal fit. Ik merkte dat de speler zelf worstelde met de onzekerheid rond Lazio of ADO Den Haag. Nu die duidelijkheid er is, kan Ricardo zich volledig focussen op zijn herstel. Hij was al één van ons, maar is dat nu ook officieel."

Kishna is blij en opgelucht dat alles op tijd rond is gekomen. "Ik heb tegen iedereen die het maar horen wilde gezegd dat ik bij ADO Den Haag wil blijven. Het is mijn club. Ik voelde me bij het oppakken van de revalidatie meteen al weer onderdeel van de Haagse familie. Die club heeft al zoveel voor mij gedaan. Ik wil nog iets terugdoen. En dat kan ik doen als speler."

Kishna is op de weg terug van een zware knieblessure. In de thuiswedstrijd tegen zijn oude club Ajax (september 2017) scheurde hij zijn voorste kruisband af. De afgelopen periode werkte hij al aan zijn herstel bij ADO Den Haag.

Poll

Komt Kishna ooit nog terug op zijn oude niveau?

(3483 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws