Lozano liet aanbiedingen links liggen voor PSV: Eerlijk gezegd wel

Lozano liet aanbiedingen links liggen voor PSV: "Eerlijk gezegd wel"

02-09-2018 21:25
91

Hirving Lozano heeft aangedrongen op de komst van Erick Gutíerrez. Dat vertelt de Mexicaanse aanvaller van PSV in een interview met de NOS. Lozano is blij dat het PSV gelukt is Gutíerrez naar Eindhoven te halen en spreekt ook over aanbiedingen die hij afgelopen zomer gehad heeft.

"Ik denk dat dat ook heel belangrijk is voor hem, voor zijn carrière en zijn ontwikkeling", vertelt Lozano. "Het is mooi dat het gelukt is om hem hierheen te halen. Ik hoop dat het goed uitpakt. Hij is een grote speler en zal hier zeker goed presteren. Ze hebben mij ook gevraagd wat ik van hem vond. Ik heb er enigszins op aangedrongen om hem hierheen te halen. Gelukkig hebben ze hem kunnen kopen en nu is hij hier."

Lozano weet niet of hij nu in de belangstelling staat van een aantal clubs, maar bevestigt wel dat hij afgelopen zomer aanbiedingen gehad heeft. "Eerlijk gezegd wel, maar zo'n proces moet je stap voor stap doorlopen", vertelt de Mexicaan.

Lozano vindt het belangrijk om de dingen rustig aan te doen. "Ik bespreek dat soort dingen altijd met mijn familie en adviseurs. We hebben besloten om alles rustig aan en stap voor stap te doen. We moeten hard blijven werken en ervan genieten. We hebben een geweldig team. We werken allemaal hard en gaan ervoor. Nu worden we op de proef gesteld en zullen we zien hoe we als team presteren. We zullen allemaal tot het uiterste gaan."