Rotmiddag in De Kuip: Meer wil ik er eigenlijk niet over kwijt

Rotmiddag in De Kuip: "Meer wil ik er eigenlijk niet over kwijt"

02-09-2018 21:48
14

Benjamin van Leer kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn debuutwedstrijd voor NAC Breda. De club kreeg in De Kuip een flink pak slaag van Feyenoord, maar aan de andere kant is de doelman blij dat hij weer op Eredivisie-niveau mag spelen.

"Ik ben blij dat ik weer minuten heb gemaakt en ben blij om voor NAC uit te komen. Ik hoor weleens dat huurlingen niet alles geven, maar ze kunnen ervan uitgaan dat ik alles ga geven", vertelt Van Leer aan Omroep Brabant. "Ik weet wat ik kan en weet ook dat NAC weet wat ik kan. Ik ben blij dat ze me graag wilden hebben. Het is aan mij om te laten zien dat ik een toegevoegde waarde ben."

Wedden

Meer odds

De Ajax-huurling hoopt dat NAC zich snel weet te herpakken, maar ziet vooralsnog geen reden om paniekerig te doen. "Je hebt drie punten. Hoe nu verder? Het seizoen is lang. Ik zie nog geen aanleiding om billen te knijpen, maar je moet wel iedere wedstrijd knokken. Ik heb ervaring met deze situaties. Ik denk dat nog weleens goed van pas kan komen."

Ook bij FOX Sports deed Van Leer zijn verhaal. "Nou ja, we hebben 4-2 verloren en meer wil ik er eigenlijk niet over kwijt. We moeten nu herstellen, ons herpakken en door naar de volgende pot. Het was voor mij lekker om minuten te maken. Daar ben ik blij mee, maar met het resultaat minder. Ik heb een rotseizoen gehad met blessures en vond dat ik ritme op moest doen. Ik denk dat dit de juiste keuze is."