'Feyenoord-backie slaapt slecht': Misschien had hij vandaag een lastige dag

'Feyenoord-backie slaapt slecht': "Misschien had hij vandaag een lastige dag"

03-09-2018 08:24
23

Mikhail Rosheuvel is tevreden over zijn eigen prestaties tegen Feyenoord, maar koopt daar niets voor. De aanvaller van NAC Breda bezorgde Tyrell Malacia een lastige middag. Het werd zondagmiddag 4-2 in De Kuip.

De verslaggever van Omroep Brabant stelt dat er een 'Feyenoord-backie slecht slaapt' door Rosheuvel. "Ik vind het een goede back, heel talentvol", antwoordt Rosheuvel. "Misschien had hij vandaag een lastige dag, maar dat neemt niet weg dat ik hier alsnog niet met een blij gevoel sta, want we hebben verloren."

"Ik zit lekker in m'n vel en speel aardige wedstrijden. Ik haalde er nog een penalty in ons voordeel uit. Dan is het aan mij om het iedere wedstrijd beter te doen", zegt Rosheuvel. 

NAC kon lang meekomen tegen Feyenoord, maar in de tweede helft knapte de bubbel. "Je weet dat je het lastig krijgt. Ze gaan stormen, het publiek erachter. Veel cornerballen, schoten op doel. We hadden van tevoren al tegen elkaar gezegd dat dat een scenario zou kunnen zijn. Dan is het jammer dat we niet konden voortborduren op de eerste helft."