Eredivisie-spits zag transfer naar ADO mislukken: 'Dat had ik best willen zijn'

Eredivisie-spits zag transfer naar ADO mislukken: 'Dat had ik best willen zijn'

04-09-2018 07:34
16

Vincent Vermeij had deze zomer maar wat graag naar ADO Den Haag willen verkassen. Een transfer viel in augustus echter in het water. Nu zit Vermeij (24) nog altijd op de bank bij zijn club Heracles Almelo. 

"Voordat we twee weken geleden tegen ADO speelden, heeft die club een bod op me gedaan", vertelt de lange spits in gesprek met Tubantia. "Dat werd afgewezen door Heracles, maar daarmee kwam het wel even dichtbij voor mij. Een paar dagen daarna was het spannend. Ik hield er rekening mee dat ze wellicht een nieuw bod gingen doen. Maar ik heb hoorde er niks meer over. Per dag nam de spanning af, totdat het weg was. Ik heb zelf nooit contact met ADO gehad."

Vermeij wist dat zijn overstap naar Den Haag definitief van de baan was, toen ADO Tomas Necid presenteerde als nieuwe aanvalsleider. "Als je dat leest, denk je toch: jammer, ik had dat best willen zijn. Ik ken de technische staf van ADO, ik zag het zitten."

"Maar ik ben niet teleurgesteld, omdat ik mijn hoop er niet op had gevestigd en me er niet aan had vastgeklampt", voegt de aanvaller daar direct aan toe. "Ik ben er ook altijd meer van uitgegaan dat ik zou blijven dan dat ik zou gaan. Mijn zaakwaarnemer zei tegen me dat het vaker niet doorgaat dan wel."

Bij Heracles krijgt concurrent Adrian Dalmau momenteel de voorkeur in de spits. Vermeij viel dit seizoen één keer in.