Geheimzinnige Deschamps gaat mogelijk wisselen en onthult één naam: 'Drie opties'

Geheimzinnige Deschamps gaat mogelijk wisselen en onthult één naam: 'Drie opties'

08-09-2018 20:04
16

Frankrijk-bondscoach Didier Deschamps bleef zaterdagmiddag zéér geheimzinnig over zijn plannen en opstelling voor de interland tegen Oranje. De wereldkampioen en het Nederlands elftal treffen elkaar zondagavond in Parijs in het kader van de Nations League. 

Journalisten wilden graag van Deschamps weten of hij voor de spelers kiest die in juli Kroatië klopten in de WK-finale in Moskou. Het gerucht gaat namelijk dat de keuzeheer een behoorlijk aantal bankzitters aan het werk wil zien.

"Het kan ook nog een mix daarvan worden. Ik heb drie mogelijkheden, zondag zal blijken welke ik kies", zei hij volgens het ANP. Eén naam gaf Deschamps prijs: Alphonse Aréola staat onder de lat. De goalie van Paris Saint-Germain is de vervanger van de geblesseerde Hugo Lloris.

Na afloop van de clash met Oranje wordt Frankrijk voor de eigen fans gehuldigd. Antoine Griezmann heeft er zin in. "Het wordt een speciale wedstrijd, onze eerste als wereldkampioen voor eigen publiek. Het wordt natuurlijk pas écht een perfect feest als we eerst drie punten pakken."