Frontale aanval Raiola: 'Klaar, verleden tijd. Hij is nu alleen nog maar zielig'

Frontale aanval Raiola: 'Klaar, verleden tijd. Hij is nu alleen nog maar zielig'

09-09-2018 17:14
29

De kritiek van Arrigo Sacchi op Mario Balotelli is in het verkeerde keelgat geschoten bij Mino Raiola. De zaakwaarnemer opent zondag frontaal de aanval.

Italië kwam zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Polen, waarna Sacchi kritiek uitte op Balotelli. De Italiaanse spits zou intelligentie missen. Raiola laat dat niet op zich zitten. "Intelligentie is niet alleen nodig in het voetbal, maar ook in het leven", begint de zaakwaarnemer tegenover Adnkronos.

"Met zijn woorden laat Sacchi duidelijk zien dat hij geen intelligentie én geen klasse heeft. Ik begrijp niet waarom ze naar hem luisteren. Het AC Milan-team dat hij leidde had ook zonder hem alles gewonnen wat er te winnen viel", vervolgt Raiola, die nog niet klaar is. "Sacchi moet Berlusconi op zijn blote knieën danken, want na Milan heeft hij nergens meer wat gewonnen. Sacchi is klaar, verleden tijd. Hij is nu alleen nog maar zielig."

Sacchi behaalde in het verleden grote successen met AC Milan. In drie seizoenen won onder meer één landstitel en twee keer de Europa Cup I. In dat dreamteam zaten Frank Rijkaard, Ruud Gullit en Marco van Basten.