'Ze hebben Ten Hag leren kennen als man zonder humor en relativeringsvermogen'

'Ze hebben Ten Hag leren kennen als man zonder humor en relativeringsvermogen'

Gepubliceerd: woensdag 12 september 2018 om 08:09wo 12-09-2018 om 08:09

Acteur Frank Lammers is fanatiek supporter van PSV. Hij weet zeker: zolang Erik ten Hag aan het roer staat bij titelconcurrent Ajax, hoeft men zich in Eindhoven weinig zorgen te maken. 

Ten Hag was drie jaar assistent-trainer bij PSV. "In Eindhoven waren ze ook blij met zijn vertrek. Ze hebben hem daar leren kennen als man zonder humor en relativeringsvermogen. Dus zolang Ten Hag trainer is bij Ajax, maak ik me weinig zorgen over de titelprolongatie van PSV", vertelt de regisseur van de nieuwe All Stars-musical in gesprek met Nieuwe Revu. 

"Die man neemt zichzelf veel te serieus en is nou ook niet bepaald een grote communicator. Die interviews voor de camera van Ten Hag zijn toch ook om te huilen? Ging hij met grote stelligheid verkondigen aan de vooravond van PSV-Ajax in april dat PSV wel bang zou zijn voor Ajax. Dat deed hij op zo'n lullige manier dat zelfs niemand in Amsterdam daarin is getrapt."

Nederigheid
Een 'tikkeltje nederigheid' zou Ajax verder sieren, vindt Lammers verder. "Maar nee hoor: als er in Jong Ajax een talentje een half jaar aardig voetbalt, dan is hij volgens zowat alle Amsterdammers hier hard op weg om de nieuwe wereldtopper te worden. Maar het gros van al die beloften wordt hooguit de zoveelste Kiki Musampa."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie wordt kampioen?

PSV
39%
Ajax
57%
Een andere club, namelijk...
4%
(4052 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws