Belgische doelman: 'Ik kon naar NAC, ze zijn zelfs een wedstrijd komen kijken'

Belgische doelman: 'Ik kon naar NAC, ze zijn zelfs een wedstrijd komen kijken'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 08:32vr 14-09-2018 om 08:32

De Belgische doelman Yannick Thoelen kreeg afgelopen zomer een aanbieding van NAC Breda. Tot een overgang kwam het echter niet. De 28-jarige sluitpost staat nog altijd onder contract bij AA Gent.

In gesprek met Het Belang van Limburg vertelt de doelman over de zware concurrentiestrijd bij AA Gent. Dit seizoen stond de doelman al eens in de basis, maar was hij ook al bankzitter en tribuneklant. Hij had afgelopen zomer naar Nederland kunnen gaan. "Ik had een concrete aanbieding op zak van NAC Breda. De Nederlanders zijn zelfs een wedstrijd van mij in de voorbereiding komen kijken", vertelt hij.

"Ook Charleroi toonde interesse, maar dat sleepte te lang aan. Het was de bedoeling dat ik definitief werd gehaald, maar AA Gent stemde uiteindelijk niet in. Ik mocht niet weg", vervolgt de goalie. "Ik liep enkele dagen gefrustreerd rond, maar je moet weer verder. AA Gent blijft ten slotte mijn werkgever."

NAC Breda huurde uiteindelijk de talentvolle Arijanet Muric van Manchester City. Nadat hij vroegtijdig terugkeerde naar Engeland door de blessure van City-doelman Cluadio Bravo, trokken de Bredanaars Benjamin van Leer aan.

Poll

Kan NAC dit seizoen in het linkerrijtje eindigen?

(1473 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws