Van den Brom geeft voorkeur aan Boadu: Maher voor het eerst bij wedstrijdselectie

Van den Brom geeft voorkeur aan Boadu: Maher voor het eerst bij wedstrijdselectie

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 14:04vr 14-09-2018 om 14:04

Adam Maher zit zondag voor het eerst bij de selectie van AZ als de Alkmaarders het in eigen huis opnemen tegen Feyenoord. Verder staat Myron Boadu in de basis. Dat betekent dat aankoop Bjorn Johnsen op de bank zit.

De Alkmaarders zijn niet van plan zich zondag aan te passen aan de tegenstander. "Het verloop van de bekerfinale meenemen voor deze ontmoeting heeft geen zin", zo tekent Voetbal International op uit de mond van Van den Brom tijdens de persconferentie. "We hebben toen anders gespeeld, dat gaan we nu niet doen. We hebben nu andere spelers. En bovendien spelen we thuis."

Volgens Van den Brom heeft Feyenoord zich na een moeizame seizoensstart snel herpakt. "Ik verwacht dat ze zullen inzakken en ons dwingen de foute bal te geven. We zullen de ruimtes dus goed moeten beschermen in het geval we balverlies lijden, want Feyenoord heeft een ploeg die wil toeslaan."

De oefenmeester was verder te spreken over de ontwikkeling van de 17-jarige Myron Boadu. "Hij ontwikkelt zich goed. En hij scoort. Hij brengt dreiging, heeft snelheid en fysiek is hij goed."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws