Ten Hag ziet geen verandering bij Oranje-debutant: 'Focus op volgende uitdaging'

Ten Hag ziet geen verandering bij Oranje-debutant: 'Focus op volgende uitdaging'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 14:33vr 14-09-2018 om 14:33

De spelers van Ajax zijn met een positief gevoel teruggekeerd van de interlandperiode. Ook Frenkie de Jong, die zijn debuut maakte voor het Nederlands elftal en veel lof kreeg.

"Ze zijn allemaal goed teruggekomen. Nico (Tagliafico red.) was vrij laat terug, verder denk ik dat iedereen behoorlijk op tijd is teruggekomen en ze genoeg tijd hebben om te herstellen voor de volgende wedstrijd", aldus Ten Hag op de persconferentie waarin hij voortuiblikte op de competitiewedstrijd tegen FC Groningen.

Volgens de oefenmeester doen de lovende kritieken aan het adres van Frenkie de Jong de middenvelder alleen maar goed. "Ik denk dat het een steun in de rug is, dat het een stimulans is. Dat bedoelde ik ook te zeggen: de interlandperiode is voor heel veel spelers positief geweest. Zo komen ze ook binnen: met heel veel zin, heel veel energie. Ze willen er weer tegenaan. We zijn het seizoen goed begonnen en daar willen we een vervolg aan geven."

De jonge middenvelder gaat volgens Ten Hag goed om met de lof die hij krijgt. "Hij focust zich op de volgende opdrachten. Er komen hele mooie opgaves voor ons, met een hele mooie reeks van wedstrijden. Dus hij moet klaar zijn voor de volgende uitdaging."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws