Blind reageert op karrenvracht aan kritiek: Van de media win je het toch niet

Blind reageert op karrenvracht aan kritiek: "Van de media win je het toch niet"

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 16:44vr 14-09-2018 om 16:44

Daley Blind vindt de karrenvracht aan kritiek op zijn spel in het Nederlands elftal overdreven. Dat laat de Ajax-verdediger vrijdag weten aan FOX Sports.

"Ik vind het vooral erg overdreven", zegt Blind. "Ik wil er eigenlijk niet te veel over zeggen. Tegenwoordig krijg je alles wel mee in de media. Je ontkomt er bijna niet aan. Er is heel veel gezegd en heel veel mensen praten elkaar na. Het wordt gewoon echt heel erg overdreven. Dat is soms jammer, vind ik. Het is nergens voor nodig."

Blind gaat niet met moddergooien. "Van de media win je het toch niet. Ik heb geen zin om de concurrentiestrijd aan te gaan of om over en weer te vuren. Iedereen is vrij om zijn mening te geven en dat moeten ze vooral blijven doen. Als ze daar een goed gevoel bij hebben, prima. Ik vind het vooral erg overdreven. Het is niet leuk, maar het hoort er blijkbaar bij."

Blind focust zich nu weer op Ajax, dat het zaterdagavond in de eigen Johan Cruijff Arena opneemt tegen FC Groningen. In het seizoen 2009/2010 werd de verdediger door Ajax voor een jaar werd uitgeleend aan de noorderlingen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws