'Vilhena is teleurgesteld, maar respecteert de beslissing van de bondscoach'

'Vilhena is teleurgesteld, maar respecteert de beslissing van de bondscoach'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 19:18vr 14-09-2018 om 19:18

Giovanni van Bronckhorst begrijpt dat Tonny Vilhena teleurgesteld terugkeerde bij Feyenoord. De middenvelder werd door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de selectie, maar moest tegen Frankrijk plaatsnemen op de tribune.

"Ik heb met Tonny gesproken na Oranje", zegt Van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. "Hij is ingevallen tegen Peru, maar zat niet bij de selectie voor het duel met Frankrijk. Dat is nooit leuk voor een speler. Ik heb het ook een paar keer gehad. Hij is teleurgesteld, maar respecteert de beslissing van de bondscoach."

Van Bronckhorst sprak ook over de geplaagde Sam Larsson, die al weken niet in vorm is bij Feyenoord. Tegen NAC Breda werd hij zelfs na 45 minuten gewisseld. "Ik heb vandaag met hem gesproken. We hebben het over de wedstrijd tegen NAC Breda gehad en ook over zijn wisselbeurt. Daar heb je dan de tijd voor. Na de wedstrijd gaat het allemaal zo snel. We hebben het erover gehad. Of hij gaat starten tegen AZ? Dat zul je zondag zien."

Poll

Is Vilhena een international?

(2 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws