'Spreekuur' bij Feyenoord: 'Eerst ben ik de beste, nu kan ik er geen klote van'

'Spreekuur' bij Feyenoord: 'Eerst ben ik de beste, nu kan ik er geen klote van'

15-09-2018 07:34
48

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst had na de afgelopen interlandweek aardig wat herstelwerkzaamheden te verrichten, schrijft De Telegraaf. Sam Larsson, Nicolai Jörgensen en Justin Bijlow (foto) waren kwamen op 'spreekuur' met hun trainer.

Larsson worstelt al langere tijd met zijn vorm, terwijl Jörgensen na hardnekkig blessureleed aan de vooravond van zijn rentree staat. Bijlow ging midweeks in de fout als doelman van Jong Oranje en moet nu bewijzen dat hij over voldoende mentale kracht beschikt om zich daarvan te herstellen. "Vooral de focus en rust in je hoofd kunnen houden, dat is het belangrijkste", vertelt hij aan De Telegraaf.

Dat de twintigjarige Rotterdammer kritiek zou krijgen na zijn optreden voor Jong Oranje, heeft hij echter allang ingecalculeerd. "Dat is het mooie eraan, het leven van een keeper. De ene week ben ik voor de mensen de beste keeper van de wereld, de andere week ken ik er geen klote van." Van Bronckhorst vertrouwt er na zijn gesprek met Bijlow op dat de doelman zich zal herpakken. "Zelfs bij de allerbeste teams gebeurt wel eens wat", aldus de trainer. "Justin weet dat hij niet de meest ideale keuze maakte, maar dat verwerkt hij snel."