Ibrahimovic reageert à la Zlatan: 'Meer goals dan de anderen wedstrijden hebben'

Ibrahimovic reageert à la Zlatan: 'Meer goals dan de anderen wedstrijden hebben'

Gepubliceerd: zondag 16 september 2018 om 07:55zo 16-09-2018 om 07:55

Zlatan Ibrahimovic heeft zaterdagnacht een zelden vertoonde mijlpaal bereikt. De Zweedse superster kwam namens LA Galaxy tot scoren tegen Toronto FC en maakte in Canada zijn vijfhonderdste doelpunt in het betaald voetbal.

Ibrahimovic reageerde na afloop op de voor hem kenmerkende manier. "Fantastisch. Ik heb nu waarschijnlijk vaker gescoord dan de andere jongens op het veld wedstrijden gespeeld hebben. Geen idee wie er allemaal vijfhonderd gemaakt hebben (Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, red.), maar ik ben nu één van hen", liet hij na de 5-3 nederlaag in Toronto weten aan de pers. "Complimenten aan Toronto. Zij zullen nu voor altijd herinnerd worden vanwege mijn vijfhonderdste doelpunt. Ik heb ooit zo voor Ajax gescoord, maar deze is mooier."

Eén verslaggever liet weten verbaasd te zijn over de staande ovatie die de Toronto-fans aan de Zweed gaven. Ibrahimovic moest hierom lachen. "Het is niet de eerste keer dat de tegenstanders voor mij klappen. De fans van de tegenstanders worden fans van mij. Ik zie dat ze opgewonden raken als ze spelen. Natuurlijk fluiten ze soms, want ze moeten loyaal blijven aan hun club. Maar ik weet diep van binnen dat ze fans van mij zijn."

Check ook: Ibrahimovic maakt doelpunt nummer 500! Geweldige volley met buitenkant rechts

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws