Balende Dijkhuizen: 'Kan me aansluiten bij spreekkoren, moeten ons kapot schamen'

Balende Dijkhuizen: 'Kan me aansluiten bij spreekkoren, moeten ons kapot schamen'

16-09-2018 17:40
20

Interim-trainer Marinus Dijkhuizen had weinig positieve woorden over voor zijn ploeg. FC Utrecht verloor in eigen stadion met 1-2 van FC Emmen. Dijkhuizen draagt het stokje maandag over aan Dick Advocaat.

"Ik kan me aansluiten bij de spreekkoren. We schamen ons kapot, dat moeten we ook doen", is hij duidelijk voor de camera van FOX Sports. "We hebben te weinig kwaliteit gebracht op de momenten dat het moest, zowel verdedigend als aanvallend. Met als dieptepunt de rode kaart voor Emanuelson."

Wedden

Meer odds

Dijkhuizen zal met de pest in zijn lijf maandag het stokje overdragen aan de nieuwe trainer Dick Advocaat. "Heel vervelend om het heel netjes te zeggen. Waardeloos. Er zijn net harde woorden gevallen in de kleedkamer. Dit is gewoon een klotesituatie. (...) We hebben onszelf een hele slechte dienst bewezen, maar vooral naar onze supporters, naar onze eigen club. Het is echt gewoon dramatisch."

Door de komst van Advocaat zal Dijkhuizen weer een stapje terug doen. "Ik heb niet helemaal het idee wat de rollen worden, maar dat zal wel blijken deze week. We halen iemand met zoveel ervaring binnen, dus ik ga kijken hoe hij het aanpakt en daar wat van leren."