Buitenspel: Feyenoord-fan laat watertaxihalte veranderen: 020 naar 010

Buitenspel: Feyenoord-fan laat watertaxihalte veranderen: 020 naar 010

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 15:04ma 17-09-2018 om 15:04

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Watertaxihalte bij De Kuip omgenummerd: van (0)20 naar 010
De watertaxihalte bij De Kuip wordt omgenummerd van 20 naar 010. Dat meldt RTV Rijnmond. Het 'foute' steigerbord was Feyenoord-supporter Jurgen de Beck een doorn in het oog, helemaal toen er een ronde sticker voor 20 werd geplakt. "Voor ons is het ergerlijk dat we vlakbij een watertaxihalte wonen met dat gehate nummer erop", verklaart De Beck.

"Je wordt zo toch elke keer weer met je neus op het bestaan gedrukt van een stad en een club waarvan wij als Feyenoorders de namen niet willen uitspreken", aldus de hartstochtelijke Feyenoord-fan. De directie van Watertaxi Rotterdam gaat in op het verzoek van De Beck, die vanaf volgende week zijn rek- en strekoefeningen na het hardlopen op steiger 010 kan doen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws