'Als we een goed resultaat halen, mag iedereen vechten om het shirt van Messi'

'Als we een goed resultaat halen, mag iedereen vechten om het shirt van Messi'

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 20:12ma 17-09-2018 om 20:12

PSV-trainer Mark van Bommel is niet van plan om tegen FC Barcelona de tactiek drastisch om te gooien. De Eindhovenaren gaan ook tegen de Spaanse grootmacht uit van eigen kracht.

"Als wij plan A verbeteren, hebben we geen plan B nodig", zo tekent Voetbal International op uit de mond van Van Bommel tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel. "Het is al heel moeilijk om in zo'n korte tijd er een speelwijze in te slijpen. We zijn pas drie maanden bezig. Ik kan mijn hele systeem omgooien en je zou er heel misschien ook nog een keer een resultaat mee kunnen halen, maar voor de lange termijn geloof ik er niet in", lichtte Van Bommel toe.

De oefenmeester stelt dat PSV goed is voorbereid. "Maar dan nog hebben zij heel veel goede spelers en heel veel wapens. Zij hoeven niet in bloedvorm te zijn om toch goed te kunnen spelen." Van Bommel is niet bang dat zijn spelers dinsdag te veel onder de indruk zijn. "Als wij een goed resultaat halen, mag van mij iedereen vechten om het shirt van Messi. Maar niet in de rust. Voor en tijdens de wedstrijd moeten we onverstoorbaar zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat PSV stunten in Barcelona?

(5961 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws