Cerny dolgelukkig met rentree: 'Voelde na tien minuten al dat ik kapot was'

Cerny dolgelukkig met rentree: 'Voelde na tien minuten al dat ik kapot was'

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 22:40ma 17-09-2018 om 22:40

Vaclav Cerny stond maandagavond na lang blessureleed eindelijk weer op het veld. De Tsjech speelde een helft mee met Jong Ajax en liet achteraf weten dat hij dolblij is eindelijk weer minuten te hebben gemaakt.

"Ik heb lang moeten wachten. Het voelt toch wel heerlijk dat ik weer op het veld mag staan", aldus Cerny voor de camera van FOX Sports na de 2-0 overwinning op Helmond Sport. "Gisteravond had ik wel moeite met in slaap vallen. Het voelde toch wel apart moet ik eerlijk zeggen. Na zo'n lange tijd wist ik dat ik weer mocht voetballen."

Cerny maakte een bedrijvige indruk op De Toekomst, maar zat er vrij snel doorheen. "Dan begint de wedstrijd en voel je na tien minuten dat je op zich kapot bent. Ik had het even moeilijk op het begin. Ik wil niet zeggen dat het super ging, maar ik ben gewoon super blij dat ik kon beginnen."

De buitenspeler stelt dat hij niet bang is om een terugval te krijgen. "De knie wordt helemaal niet dik. Ik heb last van de rest van mijn lichaam, maar de knie is heel goed", stelt hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wordt Cerny nog een vaste waarde bij Ajax?

(4263 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws