Verbeek: 'Als Van Seumeren was gekomen had hij nul op het rekest gekregen'

Verbeek: 'Als Van Seumeren was gekomen had hij nul op het rekest gekregen'

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 23:39ma 17-09-2018 om 23:39

Gertjan Verbeek zit sinds zijn vertrek bij FC Twente zonder club. Ergens in Nederland tussentijds instappen is voor de trainer uitgesloten, maar een buitenlands avontuur zou Verbeek wel zien zitten.

Verbeek geeft aan dat hij niet op het lijstje heeft gestaan om bij FC Utrecht aan de slag te gaan. "Daar gaat meneer Van Seumeren over. Ik ben schijnbaar niet in beeld en dan richt hij zijn pijlen op iemand anders", stelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Het is niet zo dat ik ergens niet voor open sta. Het is wel zo dat ik op dit moment besloten heb om niet tussentijds in te stappen. Dus als Van Seumeren was gekomen had hij nul op het rekest gekregen van mij."

Verbeek, die als analist nog wel te zien is bij FOX Sports, zou wel tussentijds een avontuur in het buitenland aan willen gaan. "In het buitenland kennen ze mij niet en ken ik de clubs niet. Hier kom ik met een vooroordeel binnen bij een club. Je kent de spelers, de trainer die er heeft gezeten, de mensen die aan het bewind staan. Dat is niet handig."

Lees meer over: Eredivisie

Poll

Zie jij Verbeek nog terugkeren in Nederland?

(1374 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws