PSV O19 van Van Nistelrooy krijgt in slotfase deksel op de neus in Barcelona

18-09-2018 15:49
32

PSV O19 heeft dinsdagmiddag een nipte nederlaag geleden tegen de leeftijdsgenoten van FC Barcelona. Pas in de 88e minuut maakte Barça de winnende treffer in de UEFA Youth League-clash: 2-1.

Vroeg in de eerste helft van de clash tussen de talenten van PSV en Barcelona kwam de thuisploeg op voorsprong. Nadat PSV twee keer gevaarlij was geworden maar níet had gescoord, was het voor Barça wel bij de eerste goed kans raak. Vega tikte van dichtbij binnen bij de tweede paal.

De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy herpakte zich na die treffer goed. Mohammed Ihattaren was dichtbij de gelijkmaker. Op slag van rust kregen beide teams de gelegenheid om te scoren.

Na de pauze werd PSV steeds beter. Nigel Thomas schoot naast en Joël Piroe raakte de lat. De verdiende 1-1 viel een kwartier voor tijd. Jordan Teze (foto) frommelde met enig geluk van dichtbij binnen. PSV leek door die goal af te stevenen op een remise, maar invaller Gonzalez Iglesias gooide een paar minuten voor tijd alsnog roet in het eten.

Later op de dag, om 18.55 uur, trappen het 'grote' FC Barcelona en PSV af in Camp Nou.