'Ik wilde bij PSV blijven, ik kies niet voor het snelle geld. Dat komt vanzelf'

'Ik wilde bij PSV blijven, ik kies niet voor het snelle geld. Dat komt vanzelf'

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 07:35wo 19-09-2018 om 07:35

Hoewel diverse grote clubs afgelopen zomer interesse toonden, wilde Steven Bergwijn bij PSV blijven. De aanvaller, die minstens twintig miljoen euro moet kosten, heeft een duidelijke planning in zijn hoofd.

Bordeaux wilde Bergwijn overnemen en ook Arsenal, Tottenham en Paris Saint- Germain hebben bij zijn zaakwaarnemers geïnformeerd. "Die aandacht van grote clubs is natuurlijk mooi", zegt Bergwijn in Voetbal International. "En dat het over zulke grote bedragen gaat, geeft vertrouwen. Het betekent dat ik goed bezig ben. Maar ik heb zelf geen seconde getwijfeld."

"Ik wilde niet weg, ik wilde bij PSV blijven", vervolgt Bergwijn. "Ik kies niet voor het snelle geld. Als ik goed mijn best doe, komt dat vanzelf. Ik wil eerst nog een seizoen heel belangrijk zijn voor PSV. Veel scoren, nog een keer kampioen worden, grote en goede wedstrijden spelen in de Champions League. Ik denk dat dat goed voor me is. Ik kan me bij PSV goed ontwikkelen en ben hier nog niet uitgeleerd."

Bergwijn verlengde zelfs zijn verbintenis bij PSV. "Dat ze mijn contract hebben opgewaardeerd en verlengd tot 2022 is een mooie beloning voor me. Daar spreekt waardering uit. Maar iedereen weet ook dat het niet de bedoeling is dat ik het uitdien. Ik heb wel een planning in mijn hoofd, maar ik focus me eerst op PSV."

Poll

Zie jij Bergwijn bij een Europese topclub eindigen?

(2219 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws