Pochettino ziedend: 'Waarom toon je geen respect? Alsof die spelers sh*t zijn'

Pochettino ziedend: 'Waarom toon je geen respect? Alsof die spelers sh*t zijn'

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 08:05wo 19-09-2018 om 08:05

Mauricio Pochettino is dinsdagavond na de 2-1 nederlaag bij Internazionale in groep B van de Champions League uit zijn slof geschoten. De Argentijnse oefenmeester maakt een moeizame periode door met Tottenham Hotspur.

De Spurs leken op weg naar een gelijkspel in Milaan, maar in de 85e minuut maakte Mauro Icardi gelijk en in blessuretijd deelde Matías Vecino een enorme dreun uit. De Londenaren verloren onlangs in de Premier League al van Watford en Liverpool.

Na de valse start in de Champions League werd Pochettino geconfronteerd met het ontbreken van Toby Alderweireld en Kieran Trippier, die waren thuisgelaten. "Je toont een gebrek aan respect aan de spelers die vanavond hebben laten zien dat zij beter waren dan hun tegenstanders", reageerde de boze manager. "Wat een gemakkelijke vraag, zeg. Het is wel heel makkelijk om te beginnen over spelers die er niet bij waren."

"Ik denk dat we het maar gewoon over de wedstrijd moeten gaan hebben, want jij dwingt me nu om iets te zeggen wat niet goed is", vervolgde Pochettino. "Waarom toon je geen respect voor de spelers die op het veld stonden? We hebben 25 spelers en jullie doen soms alsof we maar elf spelers hebben die kunnen voetballen. Alsof die andere spelers sh*t zijn. Ik ben daar zeer teleurgesteld over. Ik respecteer jullie én mijn spelers."

Pochettino begreep er niets van. "Jullie zijn aardige mensen, dus ik begrijp dit soort vragen niet. Waarom? Het is zo pijnlijk als jullie beginnen over spelers die er niet bij waren. Daarmee vernietig je de spelers die op het veld stonden en alles hebben gegeven. Ik vind het echt oneerlijk."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws