De Jong ontvouwt stukje van strijdplan voor PSV - Ajax: Het wordt interessant

De Jong ontvouwt stukje van strijdplan voor PSV - Ajax: "Het wordt interessant"

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 14:48do 20-09-2018 om 14:48

PSV-aanvoerder Luuk de Jong leeft met vertrouwen toe naar de cruciale Eredivisie-topper tegen Ajax. De nummers één en twee van de Eredivisie treffen elkaar zondag in Eindhoven.

De harde Champions League-nederlaag bij FC Barcelona heeft het vertrouwen van PSV niet aangetast, stelt De Jong. "De sfeer is prima. Iedereen kan het denk ik snel weer van zich afzetten", zegt hij tegen FOX Sports. "Natuurlijk baal je als je verliest, maar we focussen ons op de volgende wedstrijd."

"Het wordt natuurlijk een heel andere wedstrijd zondag", blikt De Jong vooruit op de clash met Ajax. "We willen wat meer ons eigen spel spelen, meer aanvallend domineren. Dat gaat moeilijk worden tegen Ajax, want het is gewoon een heel goede ploeg. Het wordt interessant."

De Jong heeft goede herinneringen aan de meest recente PSV - Ajax. De Eindhovenaren werden toen kampioen in een rechtstreekse ontmoeting. "Dat was natuurlijk een geweldige wedstrijd. We voelden ons zo sterk. Dat gevoel moeten we ook meenemen naar deze wedstrijd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws