'Rode' Willems kan er met zijn verstand niet bij: 'Ongelooflijk op dit niveau'

'Rode' Willems kan er met zijn verstand niet bij: 'Ongelooflijk op dit niveau'

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 22:07do 20-09-2018 om 22:07

Jetro Willems stond na afloop van het Europa League-duel tussen Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt vol ongeloof FOX Sports te woord. De linksback kreeg twee gele kaarten in Marseille en pakte zijn tweede rode kaart in minder dan een maand.

De oud-PSV'er was het op zijn zachtst gezegd niet eens met de beslissing van de Sloveense arbiter Matej Jug. "Onterecht, meer kan ik er niet over zeggen, want ik kan het niet geloven. Ongelooflijk dat er op dit niveau twee kaarten worden gegeven voor zoiets." Willems kreeg zijn tweede gele kaart na een botsing met Dimitri Payet. "Ik doe helemaal niks! Ik kom voor de bal en mijn voet blijft op de grond. Maar hij springt, schreeuwt en pakt zijn knie vast, maar mijn voet kwam daar niet in de buurt."

Vrijdag dient nog de beroepszaak voor de rode kaart die Willems eerder deze maand tegen Werder Bremen pakte. "Wanneer ik weer meedoe? Over een maandje haha", lacht de linksback. "Nu kan ik erom lachen, omdat we hebben gewonnen. Dat tegen Werder Bremen was mijn fout en dat accepteer ik. Maar dit is ongelooflijk."

Poll

Terechte rode kaart voor Willems?

(602 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws