Vormer zag miljoenendeal afketsen: 'Ik kwam snel tot akkoord, Brugge weigerde'

Vormer zag miljoenendeal afketsen: 'Ik kwam snel tot akkoord, Brugge weigerde'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 10:34za 22-09-2018 om 10:34

Ruud Vormer kon afgelopen zomer vertrekken bij Club Brugge. De Oranje-international geeft toe getwijfeld te hebben over een lucratieve aanbieding uit het Midden-Oosten. Club Brugge wilde Vormer echter niet laten gaan.

"Ik kon een fan-tas-tisch contract voor drie jaar tekenen in Saoedi-Arabië - leven en voetballen in Riyadh. Die club was bereid om een transferprijs te betalen aan Club. Zelf kwam ik zeer snel tot een akkoord met die mensen. Brugge weigerde. Toen heb ik heel erg getwijfeld wat ik zou doen", vertelt Vormer aan Het Laatste Nieuws.

Uiteindelijk bleef Vormer bij Club Brugge. "Ik heb lange gesprekken gevoerd met Roos (zijn vrouw, red.), met haar ouders, met mijn ouders. Roos wilde niet dat ik ging. Het ene moment zei ik: 'Schat, drie jaar ballen, en we zijn klaar."

Vormer begon te beseffen wat hij had in België. "Maar even later dacht ik dan weer aan het mooie leventje hier - in een prachtige club waar iedereen mij waardeert, op tweeënhalf uur rijden van mijn ouders, Roos kan blijven werken... Dagenlang liep ik de dingetjes tegen elkaar af te wegen. Finaal besliste ik om bij Club te blijven."

Poll

Is het goed dat Vormer is gebleven?

(2549 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws