PSV-opponent Inter wint na afgekeurde treffers en goal in 93e minuut

22-09-2018 22:25
17

Internazionale heeft op het nippertje een zege geboekt in de Serie A. In de 93e minuut van het uitduel met Sampdoria tekende Marcelo Brozovic zaterdagavond voor de winnende treffer: 0-1. De ploeg van trainer Luciano Spalletti gaat over anderhalve week op bezoek bij PSV.

In de voorbije weken slaagde Inter er niet in om te winnen van Sassuolo, Torino en Parma. Op het Europese toneel boekten de Nerazzurri dinsdagavond een succesje door in eigen huis met 2-1 te winnen van Tottenham Hotspur.

Aan die zege konden Stefan de Vrij en co. geen vervolg geven in Genua, leek het lange tijd. Sampdoria hield Inter héél lang op 0-0. De gasten dáchten op slag van rust op voorsprong te komen. Radja Naingollan werkte de 0-1 binnen. Na inmenging van de videoscheids werd de treffer van de Belgische middenvelder echter afgekeurd. Ook in de absolute slotfase ging een doelpunt niet door. Kwadwo Asamoah scoorde nadat de bal al over de lijn was geweest. In de 93e minuut zorgde Brozovic toch nog voor vreugde. Na een vrije trap schoot de Kroaat hard binnen.

Inter heeft na vijf duels zeven punten. Op woensdag 3 oktober staat de Champions League-clash met PSV op het programma in Eindhoven.