Opmerkelijk verhaal van John Troost: 'Ajax is de afspraak niet nagekomen'

Opmerkelijk verhaal van John Troost: 'Ajax is de afspraak niet nagekomen'

Gepubliceerd: zondag 23 september 2018 om 23:23zo 23-09-2018 om 23:23

Een opmerkelijk verhaal van John Troost. De positiviteitsgoeroe en 'soul coach' claimt dat Ajax een afspraak met hem geschonden heeft. Troost voorspelde een 2-3 zege van Ajax op PSV, maar dat kwam niet uit.

Troost biedt regelmatig zijn diensten aan aan clubs. Hij hoopt spelers te kunnen beïnvloeden zodat ze 'tot buitengewone prestaties in staat' zijn. Troost maakte een video van zichzelf waarin hij zijn voorspelling voor PSV - Ajax uitsprak.

Toen FCVideo.nl hem vroeg waarom het geen 2-3 geworden is, vertelde hij dat Ajax een afspraak geschonden heeft. 'Er was contact en een voorstel, maar daar is op het laatste moment niet op ingegaan door Ajax', schrijft Troost op Twitter. 'Er was contact met beide teams, maar Ajax is hun afspraak niet nagekomen.'

Het verhaal van Troost is vrij opmerkelijk te noemen. Ten eerste omdat hij claimt dat Ajax een afspraak niet is nagekomen, ten tweede omdat hij met beide clubs contact zou hebben en ten derde omdat hij een uitgesproken PSV-supporter is.

Vorig jaar werd bekend dat Troost 10.000 euro van PSV heeft gekregen nadat de Eindhovenaren in 2016 op bezoek bij PEC Zwolle de titel pakten. Troost zou dat geld alleen krijgen als de schaal niet naar Amsterdam, maar naar Eindhoven zou gaan. PSV-teammanager Mart van den Heuvel stelde hem het geldbedrag in het vooruitzicht.

Troost heeft de video inmiddels van zijn Twitter-pagina verwijderd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws